Në këtë moment, Fjalor Serb - Anglisht ka një numër prej 17,803 fjalët në serb si 26,203 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 314,968 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,670 sot.
Tags: Fjalor Serb - Anglisht, Serb, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Serb, shërbimin e përkthimit Serb - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga serbian.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0195 / 0.0127 (19)
Mbrapsht në krye